Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
https://youtu.be/a8o9XzFMK5Q
Dziś przedstawimy drugiego Artystę z Nowego Kanału " High5Label" Jest Nim Kseo Który na swoim Koncie ma już sporo numerów. Dla bliższego poznania tego pana przygotowaliśmy wywiad .
1. A więc Kseo, skąd jesteś ? Opisz Swoją miejscowość.Jestem z Łodzi, centrum kraju, miasta meneli czy jak to miasto zwą.Urodziłem się tutaj.Co tu dużo opisywać, głównie to kamienice, Piotrkowska, centra handlowe i od iluś lat remontychyba dosłownie wszystkiego. Ale nie należę do grupy, która jest temu przeciwna. Uważam,że aby coś zmienić w tym mieście, trzeba przejść przez tą fazę remontów. Na tej samej zasadzie odbywają się remonty w domach xD
2. Skad wziela sie zajawka na tworzenie ?
To było tyle lat temu, że sam dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć.Chyba na lekcji polskiego było coś do napisania wierszem ( chyba fraszkę ) i nagle się okazało,że dobrze mi to idzie i do tego sprawia frajdę. Potem zacząłem stawiać sobie troche wyższe cele w tekstach. Pomyślałem, że spróbuję. Najpierw oceniali znajomi,potem trafiłem na forum, na którym nauczyli mnie podstaw
i generlanie wszystkiego związanego z pisaniem. Do muzyki od zawsze miałem słabość i od zawsze to była część mnie. Nawet jak jej nie słuchałem to miałem jakiś numer w głowie, a z Rapem to i tak od zawsze miałem po drodzę. Najpierw graffiti, jazda na desce, w końcu musiałem trafić na Rap i spróbować swoich sił. Chciałoby się powiedzieć,że rapowałem zanim to było modne ale ja wtedy to się dopiero za to zabierałem xD
3. Czemu Kseo, Jak na to wpadles []
A to chyba wynik wcześniej wspomnianej zajawki na graffiti, chyba po prostu mi się ładnie literki w tagu układały xD.Wcześniej miałem inną ksywę, ale gdy zobaczyłem w internetach ilu jest moich "imienników" to musiałem ją zmienić.
4. Szukasz weny Czy moze czekasz na grom z nieba []
Z tym to akurat nigdy nie wiadomo, odpal sobie numer "Z mojej strony". Myślę, że łatwiej Ci będzie to zrozumieć.Zawsze jakoś tam szukam weny, robię to już niemalże odruchowo. Dowodem tego będzie koncept powstającej już jakiś czas EPki, w którą zamieszany jest jeden z członków naszego labelu. Czy to oglądając film czy nawet idąc ulicą po prostu obserwuję i wyciągam wnioski, z tych wniosków czerpię niemalże wszystkie inspiracje. A no i zapomniałbym dodać, że zawsze lubiłem słuchać historii ludzi i nie mam na myśli tych z "Dlaczego ja?" itp. Jest w nich zawarta jakaś taka życiowa mądrość
5. Po za rapem masz jakies inne zainteresowania [] jak tak to jakie ?
Jak wspomniałem, kiedyś bawiłem się w graffiti, dziś po prostu sobie coś z nudów narysuję na kartce. Powiedzmy, że przerodziło się to w moję skłonnośći do tworzenia grafik itp. Sport nigdy nie był mi obcy,zawsze chętnie wyskoczę pograć w piłkę czy kosza. Wpadnę też czasem na siłownię jak nawinąłem w jednym numerze xD Lubię oglądać filmy, przeróżne. Nie lubię krótkich filmów, pewnie przez fakt, że lubię się dać przenieść do innego świata, a potem ciężko jest mi go opuścić xD Od zeszłego roku jaram się uniwersum Marvela i DC, chyba prześledziłem wszystkie seriale i filmy xD Do tego zajmuję się mix / masterem numerów chcąc nie chcąc i raz do roku dosłownie zrobię jakiś bit.Raczej jestem w większości kwestii samoukiem
6. Ile Lat miales Kiedy zaczales tworzyc ?
Jak wcześniej mówiłem, nie pamiętam. Może 14? Na pewno to było w gimnazjum
7. Jak widzisz swoja Dalsza Kariere []
Dalszą karierę? Nie wydaje mi się aby to co osiągnąłem było w ogóle jakąś karierą, to tylko zajawka.Udało mi się zagrać support dzięki mojemu człowiekowi Vinciemu i z nim, wiadomo ( Pozdro Vinci! xD ) To doświadczenie raz, że było moim marzeniem, a dwa to uświadomiło mi, że nie potrzebuję wiele, że grywanie takich supportów to byłoby bardzo wiele dla mnie.
Od tamtej pory wiele się zmieniło, m.in. także w moim poglądzie na Rap. Ale to jak się widzę za jakiś czas to głównie marzenia xD A jeśli prace w labelu będą postępowały tak jak do tej pory i będziemy dalej tak składać ekipę to myślę, że spokojnie widzę się za parę lat nadal w labelu
8. Zdradzisz nam Czy masz w planach jakis projekt? Moze jakis Mixtape? Jakas wspoloraca []
Myślę, że już zdradziłem xD Po wspomnianym projekcie skupię się na współpracy z labelem.
Ale od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie jakiś numer solo
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 586.68 kB (Maksimum: 652.02 kB) ]