Forum High5Lab

Stworzony dla twórców i słuchaczy

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-07-18 21:26:22

High5
HighFiveTeam
Liczba postów: 6
Windows 7Firefox 47.0

Wywiad z 1 Członkiem High5Laboratory-Duch Grave

https://www.youtube.com/watch?v=pV6qXtmxR4M
Dziś przedstawimy pierwszego Artystę z Nowego Kanału " High5Label" który jest już znany w podziemiu. Jest Nim Grave Który na swoim Koncie ma już sporo numerów. Dla bliższego poznania tego pana przygotowaliśmy wywiad .

1.A więc Grave, skąd jesteś ? Opisz Swoją miejscowość.

Moje Miasto Kłodzko(Dolny Śląsk)w którym mieszkam od urodzenia czyli od 24 Lat
Pytasz o opis Miasta nie wiem co mam ci tu opisać nie będę Cię stary zanudzał co w nim można zwiedzić zobaczyć mało kogo to myślę interesuje ciekawostke ci powiem że w tym mieście uczył się znany Aktor(Robert Więckiewicz)a nawet chodziłem przez 2 lata do tej samej szkoły co on ogólnie ulubiony mój Polski aktor więc yeż z tego powodu się tym jaram jeszcze bardziej.

2.Skad wziela sie zajawka na tworzenie ?

Zajawka na tworzenie wzięła się z zamiłowania do muzyki od dzieciaka to we mnie było stary pierwszą muzyką jaką usłyszałem pamiętam była muzyka Queen po prostu odblokowało się we mnie to coś że zacząłem podążać gdzieś w tym kierunku z wiekiem coraz bardziej słuchałem muzyki głównie gitarowej Blues/Rock/Metal zacząłem grać na gitarze próbować tworzyć coś swojego wtedy jeszcze nie myślałem o rapie do czasu aż usłyszałem Kaliber 44 to taki jak by wstrząs że coś takiego jest że muzyka może brzmieć też i tak te emocje po prostu jakaś magia pózniej doszła czywiście Paktofonika do i od tego coś się zaczęło zmieniać we mnie otworzyłem się na inną muzykę niż metalowa i tym podobne co w młodym wieku gdzie stereeotypy mają swój wpływ żadko się zdarza.Coś tam sobie próbowałem ale to wtedy było tylko nawijanie zwrotek właśnie wyżej wymienionych składów do czasu aż ; Nawijałem sobie zwrotke Fokusa z kawałka PFK "Gdyby" i moja druga połówka jak by zapaliła we mnie iskre mówiąc mi że świetnie mi to wychodzi wtedy pierwszy raz poczułem jak by że ja sam coś potrafie że coś mi wychodzi tak po prostu.Chwilę po tym napisałem swoją pierwszą zwrotkę.

3. Szukasz weny Czy moze czekasz na grom z nieba ?

Nie szukam weny po prostu siadam i pisze jeżeli najdzie mnie taka chęć,jeżeli mam ustalony wcześniej przez siebie temat na kawałek nie siedze godzinami nad tym co tu powiedzieć to jest proste albo masz o tym pojęcie o czym chcesz powiedzieć albo nie.Jeżeli masz to po prostu piszesz to co uważasz na dany temat jeśli nie masz to jest bardzo trudno.Raczej nie mam takich kawałków solowych.To wszystko co na nich jest wyszło ze mnie.

4. Po za rapem masz jakies inne zainteresowania jeśli tak to jakie ?

Pewnie że mam ineteresuję sie Anime i grami tego typu nie każdy ogarnia pewnie o co chodzi a każdy zna na pewno jedno z nich"Dragon Ball"chociażby nie będę tu wymieniał więcej tytułów i się rozpisywał bo to nie o to pytanie. Poza anime i rapem gram też na gitarze jeżeli pozwala na to czas spotykam się z "Braćmi" i pogrywamy sobie razem jakieś jamSeassion dla zajawki i wymyślanie różnych rzeczy.

5.Ile Lat miales Kiedy zaczales tworzyc ?

Pisać teksty zacząłem w 2010 roku miałem 18 Lat w tamtej chwili pierwsze nagrywki powstały dopiero kilka lat pózniej.

6. Jak widzisz swoja Dalsza Kariere ?

Kariere?nie nazwałbym tego co robie robieniem kariery może bardziej jak widzę swoja dalszą "drogę" jeśli chodzi o muzyke.Widzę to tak po prostu robie swoje stary to co mi się podoba to co potrafie po prostu co sprawia mi radość i tak widzę swoją dalszą drogę.Myślę że podczas tej jak to nazwałeś kariery uda mi się osiągnąć moje cele o których teraz nie będę mówił bo powiedzmy każdemu wyda się to smieszne zaznaczę że nie mam na myśli rozgłosu nie tędy idę to jedynie jeśli się trafi przyczyni się do czegoś ważniejszego o wiele niż pieniądze i bycie"najlepszym"Zamiast siana i tych wszystkich zajebistości wolę mieć wokół siebie dobrych ludzi którym można ufać i z takimi współpracuje i tylko takich widzę wokół mnie.

7. Zdradzisz nam Czy masz w planach jakis projekt? Moze jakis Mixtape? Jakaś wspoloraca ?

Pewnie nie jestem nie wiadomo kim stary czemu bym miał nie zdradzić takich planów jestem zwykłym gościem każdy jest taki sam ale nie każdy to dostrzega.Projekt zaczynam na przełomie Września/Pażdziernika będzie to moja pierwsza Solowa Płyta nagrana w profesjonalnym studiu to będzie coś na prawdziwym poziomie co zajmie mi wiele czasu by mogło brzmieć dobrze chcę przekazać na niej bardzo wiele spraw które nie dają mi spokoju które dostrzeglem odebrałem różnie to można nazwać chcę by to coś zmieniło i wierze że tak będzie. Mixtape/współpraca tego w tym roku będzie na pewno wiele dzięki temu że wokół mam coraz więcej ludzi których łączy jedna pasja z których każdy chce tworzyć którym można zaufać.

Za 3 dni zostanie zaprezentowany kolejny Artysta a tymczasem zapraszamy jeszcze raz do kawałka
High5 !

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum
forumnaodwalhelhel - wgmania - tih - qubiland - garaz-afena

[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 587.57 kB (Maksimum: 649.61 kB) ]